Windhill Interior Architects Oy

Windhill on porvoolais-helsinkiläinen sisustusarkkitehtitoimisto, joka toimii koko Suomen alueella. Toteutamme yrityksille ja yksityishenkilöille korkealaatuisia sisustusratkaisuja yli 25 vuoden kokemuksella.

Toimintafilosofiamme perustuu asiakaslähtöisyyteen.

Suunnittelemme asuntokonsepteja rakennuttajille sekä rahastoille, työympäristöjä, hotelleja, ravintoloita, kahviloita ja yksityisasuntoja. Suunnitelmiemme laajuus vaihtelee asiakkaan tarpeen mukaan kevyistä facelifteistä laajoihin konseptisuunnitelmiin.

Toimintafilosofiamme perustuu asiakaslähtöisyyteen, yksilöllisyyteen, korkeaan laatuun ja kestävyyteen. Teemme vastuullista ja aikaa kestävää tilasuunnittelua, joka ottaa huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet. 

25 vuoden kokemus vaativista suunnittelutehtävistä takaa parhaan mahdollisen palvelun asiakkaillemme ja varmistaa projektin sujuvan budjetin mukaisesti, aikataulussa ja laadukkaasti.

Suunnittelun ytimessä asiakastyytyväisyys

Asiakkaan tyytyväisyys on meille tärkein mittari ja pyrimme aina ylittämään odotukset. Siksi suunnittelemme jokaisen projektin huolella ja käytämme korkealaatuisia ja kustannustehokkaita materiaaleja, jotka kestävät katsetta, kulutusta ja aikaa.

Haluamme luoda asiakkaillemme hyvin toimivia tiloja, joissa he viihtyvät.

Vastuullista ja kestävää

Ympäristöystävällisyys ja kestävyys ovat meille tärkeitä arvoja. Pyrimme vähentämään ympäristövaikutuksiamme valitsemalla mahdollisimman ekologisia ja kestäviä materiaaleja. Kunnioitamme rakennuksen henkeä ja säästämme asiat, jotka ovat säästämisen arvoisia.

Sisustusarkkitehti Piritta Kokkonen

Yrityksen perustajalla, sisustusarkkitehti Piritta Kokkosella on yli 25 vuoden kokemus vaativista suunnitteluprojekteista niin Suomesta kuin maailmalta.

Olen Piritta Kokkonen, sisustusarkkitehti ja Windhill Interior Architects Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Vastaan yrityksen luovasta suunnittelusta ja projektien johtamisesta. Olen työskennellyt vaativien asuntosuunnittelu-, työympäristö-, hotelli- ja ravintolasuunnittelutehtävien ja projektinjohdon parissa jo 25 vuoden ajan. 

Toimin aiemmin sisustusarkkitehtinä, tilasuunnitteluprojektien vetäjänä sekä kiinteistökehitysyhtiön Design Managerina ja sisustusarkkitehtiosaston esimiehenä erilaisten sekä eri tasoisten asumiseen liittyvien suunnitteluprojektien ja kiinteistökehityskonseptien parissa.

Suunnittelua yksityisasunnoista asuntokonsepteihin

Töitteni skaala on ulottunut yksityisasunnoista vaativiin edustusasuntoihin sekä rakennuttajien ja rahastojen uusiin asuntokonsepteihin. Asuntokonseptit ovat kattaneet myytäviä ja vuokrattavia kohteita sekä kokeellisia asuntosuunnittelukohteita. Vastasin mm. SATOn StudioKoti-miniasuntojen ja HotelliKoti-asuntokonseptien sisustusarkkitehtisuunnittelusta. Suunnittelupöytäni kautta on vuosien varrella kulkenut jo yli 5000 erilaista asuntokohdetta.

Olen toiminut pitkään myös työympäristösuunnittelun parissa suunnitellen suuryritysten pääkonttoreita tuhansille ihmisille Nokiasta Fingridiin. Voi olla, että juuri sinäkin olet istunut suunnittelemallani työpisteellä.

Ravintolasuunnittelu on myös aina suuresti kiinnostanut minua ja kädenjälkeäni on näkynyt mm.  Tampereen Tuulensuun Palatsin, Ravintola Ainon ja Kampin alueen aasialalaisten ravintoloiden sisustuksissa.  

Taustalla markkinointiosaamista

Pidän itseni haastamisesta ja uuden oppimisesta ja siksi olen vuosien varrella suorittanut lisäopintoja markkinoinnista, palvelumuotoilusta ja johtamisesta mm. AaltoProssa. 

Vuonna 2022 perustin Windhillin, jotta voisin yhdistää kaikkien näiden osa-alueiden osaamisen saman katon alle. Missionamme on tarjota sekä yrityksille että yksityishenkilöille korkealaatuista, yksilöllistä ja asiakaslähtöistä sisustusarkkitehtisuunnittelua, joka huomioi ympäristön ja kestävän kehityksen kasvavat vaatimukset.

Ota yhteyttä, niin mietitään, miten voisimme ratkaista sinun tilapulmasi!

Ota yhteyttä

Haluatko lisää tietoa? Pallotella kanssamme ideoitamme? Ota yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä >>