Palvelut yrityksille

Suunnittelemme korkealaatuisia ja yksilöllisiä tiloja, jotka erottavat asiakkaamme kilpailijoistaan, vahvistavat yrityskuvaa ja parantavat asiakaskokemusta. 

Tunnemme toimeksiantajiemme toimialan ja tiedämme, millaiset tilaratkaisut puhuttelevat asiakkaitamme ja heidän asiakkaitaan.

Erikoisalaamme ovat asuntokonseptien, työympäristöjen, hotellien, ravintoloiden ja kahviloiden suunnittelu.

Meillä on silmää estetiikalle ja sydäntä insinööritieteille

Sovellamme suunnittelussamme asiakaslähtöistä ajattelua ja palvelumuotoilun metodeja – haastattelemme, kuuntelemme ja osallistamme, jotta voimme suunnitella aidosti toimivia ja viihtyisiä tiloja. Huomioimme aina yrityksen brändin, yrityskulttuurin sekä liiketoiminnan erityspiirteet, vastuullisuutta unohtamatta. 

Vastaamme suunnittelukohteissamme projektin läpiviennistä aina ensimmäisen viivan piirtämisestä asiakastyytyväisyyskyselyihin saakka.

Palvelumme

Asunnot ja asuntokonseptit

Suunnittelemme myytäviä ja vuokrattavia asuntoja sekä uusia asumiskonsepteja yli 25 vuoden kokemuksella. Kohteissamme toiminnallisuus, harkittu estetiikka, vastuullisuus ja kustannustehokkuus kulkevat käsikkäin. 

Suunnittelemme koteja, joissa viihdytään ja joiden asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa. Laadukkaan suunnittelun avulla lisäämme asuntojen houkuttelevuutta, nopeutamme vuokralaisten löytymistä ja vähennämme asukasvaihtuvuutta.

Työympäristöt ja kiinteistökehitys

Toteutamme viihtyisiä, toimivia, terveitä ja työtehoa lisääviä työympäristöjä ja teemme kiinteistökehitystä, jolla nostamme kiinteistöjen arvoa.

Autamme kartoittamaan tilatarpeet ja selvitämme henkilöstön toiveet ja ajatukset. Kiteytämme yrityksen konseptin ja visuaalisen ilmeen, teemme tilasuunnitelmia opasteineen ja tarvittaessa rakennamme laajemminkin yrityksen brändi-ilmettä.

Toimiva ja viihtyisä työympäristö vaikuttaa työntekijöiden kautta koko yrityksen menestykseen!

Hotellit, ravintolat ja kahvilat

Suunnittelemme yksilöllisiä ja elämyksellisiä tiloja, joissa viihdytään ja jotka houkuttelevat asiakkaita. Tutustumme yrityksen liikeideaan ja suunnittelemme ratkaisuja, jotka erottavat kilpailijoista. 

Käytämme suunnittelussamme palvelumuotoilun metodeja, joiden avulla saamme tietoa asiakkaittamme kohderyhmien tarpeista ja pystymme kehittämään entistä parempia kokonaisuuksia.

Edustustilat

Suunnittelemme asiakkaillemme mieleen painuvia ja tyylikkäitä edustustiloja. Otamme huomioon yrityksen brändin ja yrityskulttuurin ja luomme käyntikortin, joka tekee vaikutuksen.

Suunnitteluun voidaan sisällyttää seuraavia kokonaisuuksia.

 • Alkukartoitus
 • Työpajat ja haastattelututkimukset
 • Palvelupolkujen suunnittelu
 • Tilasuunnitelma
 • Pintamateriaalien ja värien suunnittelu
 • Valaistussuunnitelma
 • Kiintokalustesuunnitelma
 • Irtokalustesuunnitelma
 • Erikoiskalusteet puusepäntyönä
 • Tekstiilisuunnitelma
 • Opasteiden ja brändin ilmeen suunnittelu
 • Projektin hallinta

Ota yhteyttä

Haluatko lisää tietoa? Pallotella kanssamme ideoitamme? Ota yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä >>