Palvelut yksityisille

Millaisen kodin haluaisit? Tahtoisitko boutique-hotellin ylellisyyttä, värikästä persoonallisuutta vai rauhoittavaa vähäeleisyyttä? 

Tavoitteenamme on aina asiakkaan näköinen tila ja tyytyväinen asiakas.

Suunnittelemme aikaa kestäviä, tyylillä viimeisteltyjä ja yksilöllisiä tiloja. Otamme jokaisessa projektissamme huomioon rakennuksen erityispiirteet ja sen arkkitehtuurin. Kilpailutamme hankinnat ja pidämme langat käsissämme koko projektin ajan. 

Palvelumme

01

Alkukartoitus

Selvitämme asiakkaan toiveet ja tarpeet. Tutustumme alustavasti kohteeseen ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Määrittelemme projektin laajuuden, aikataulun ja kokonaisbudjetin.

02

Luonnoksen suunnittelu

Tutustumme tarkemmin asiakkaan tilojen rakenteellisiin ratkaisuihin ja toiminnallisuuksiin.

Käymme asiakkaan kanssa läpi tyylejä ja värejä ideakuvien ja tilaluonnosten avulla.

03

Tilasuunnitelma

Teemme tilasuunnitelman, jossa on otettu huomioon tilan käyttötarkoitus, pohjaratkaisut, kiintokalusteiden sijoittelu ja säilytysratkaisut.

04

Pintamateriaali- ja värisuunnitelma

Luomme pintamateriaali- ja värisuunnitelman seinille, katolle, lattioille ja muille pinnoille. Otamme suunnittelussa huomioon tilan käyttötarkoituksen, tyylin ja kestävyysvaatimukset.

05

Valaistus- suunnitelma

Teemme valaistussuunnitelman, jonka avulla varmistamme, että tilassa on tarpeeksi valoa ja se jakautuu tasaisesti eri alueille. Valaistussuunnitelmassa otamme huomioon tilan käyttötarkoituksen ja toivotun tyyli ja tunnelman. 

Valaistussuunnitelma sisältää tiedot eri valonlähteistä, niiden sijainnista, valotehosta, valaisinten tyypeistä sekä valon värilämpötiloista sekä värintoistoindeksistä.  

”Saimme juuri sellaisen kodin kuin toivoimme ja enemmänkin. Emme olisi itse keksineet näin hyviä ratkaisuja. Nyt arki toimii kauniissa kodissa. Aikataulut ja budjetti pysyivät sovitussa, ja meidät pidettiin koko ajan tilanteen tasalla siitä, missä mennään.

Erityistä plussaa asiantuntevasta palvelusta, ystävällisestä ja kuuntelevasta asenteesta sekä nopeista reagoinneista. Jatkakaa hyvää työtä 😊”

Maria ja Peter, asiakkaamme

06

Kiintokaluste- suunnitelma

Suunnittelemme kohteelle keittiö-, kylpyhuone- ja säilytyskalusteet ja niiden sijainnit. Tarvittaessa teemme erikoiskalustepiirustukset mittatilaustöitä varten. Otamme suunnitelmissa huomioon tilan käyttötarkoituksen, koon, muodon, värit ja materiaalit.

Kiintokalustesuunnitelman tavoitteena on mahdollisimman toimiva ja kaunis tila.

07

Irtokaluste- suunnitelma

Luomme irtokalustesuunnitelman, jonka avulla tilasta saadaan mahdollisimman toimiva ja miellyttävä käyttää. Suunnitelmaan sisältyy huonekalujen sijoittelu, kalustemallien ja väritysten valinta.

08

Tekstiilisuunnitelma

Tekstiilit viimeistelevät tilan viihtyisyyden ja vaikuttavat sen akustiikkaan.

Tekstiilisuunnitelmassa valitsemme verhot, matot, tyynyt ja muut materiaalit huoneen käyttötarkoituksen vaatimusten mukaan.

Suunnitelma sisältää tekstiilien tuote-, väri- ja materiaalivalinnat.

09

Tarjouspyynnöt ja tarjousten kilpailuttaminen

Varmistamme tilausvaiheessa, että saat kilpailukykyiset hinnat luotettavilta toimittajilta.

Teemme tuotteista ja materiaaleista listaukset hankintapaikkoineen ja hintatietoineen.

Kilpailutamme halutessanne tuotteet ja toimijat.

10

Projektin hallinta

Varmistamme, että projektisi toteutetaan sovitulla laadulla, budjetilla ja aikataululla. 

Pidämme langat käsissämme työn toteuttamisen aikana ja olemme tiiviisti yhteyksissä asiakkaaseen, urakoitsijoihin ja tavarantoimittajiin. Teemme tiloihin lopputarkastuksen työn valmistuttua, jotta lopputulos vastaa tilattua.

Hyvä sisustussuunnittelu lisää asunnon vuokrattavuutta ja jälleenmyyntiarvoa

Ammattitaidolla tehty sisustus nostaa asunnon arvoa ja lyhentää myyntiaikaa. Mitä vähemmän potentiaalisille ostajille jää remontoitavaa, sitä todennäköisemmin asunto käy kaupaksi.

Ammattilaisen avulla säästät aikaa ja säästyt virheratkaisuilta. Varmistamme, että saat aina kilpailukykyiset hinnat luotettavilta toimijoilta, ja tarvittaessa kilpailutamme tuotteet ja toimijat puolestasi. 

Sisustussuunnitelmiemme laajuus vaihtelee kevyistä facelifteistä kokonaisvaltaisiin uudistuksiin. Eniten asunnon arvoa nostavat keittiö- ja kylpyhuoneremontit, mutta jo pienellä pintaremontilla saa yleisilmettä siistimmäksi. 

Ota yhteyttä, niin kerromme, miten lisäämme asuntosi jälleenmyyntiarvoa!

Ota yhteyttä

Haluatko lisää tietoa? Pallotella kanssamme ideoitamme? Ota yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä >>